GO BACK
        TO MENU

        În ultimii ani, a devenit demodat să mai printezi fotografii. Toată lumea își ține fotografiile în telefoane tot mai performante și cu mai mulți gigabytes, pe diverse suporturi digitale sau online, în cloud. Același lucru se întâmplă și în domeniul acesta, al fotografiei de nuntă. Majoritatea clienților mei nu mai cred în albume sau în printuri, ci doar în fotografia digitală.

        Eu ador pur și simplu printurile! Îmi face o plăcere deosebită să vorbesc despre fotografia printată și – recunosc – să încerc să conving cât mai mulți oameni că printurile contează și că ar trebui să ne întoarcem la ele. Îmi doresc ca fiecare cuplu cu care colaborez să își dorească să își vadă fotografiile sub forma unui album de artă și a câtorva printuri calitative, pentru a vedea fotografiile la adevărata lor valoare, nu doar pe displayul unui telefon sau a unui monitor care de multe ori nu este corect calibrat, ceea ce poate duce la modificări dramatice de coloristică, de exemplu.

        O fotografie printată e magie! Când eram copil, răsfoiam cu mare drag albumele părinților mei. Acele albume reprezintă de peste cincisprezece ani singurele amintiri pe care le mai am cu bunicii mei. Am făcut împreună cu mama și apoi singură noi albume cu fotografiile noastre din vacanțe, din excursiile cu clasa, de la diverse zile de naștere. Uneori, când îi vizitez pe ai mei, resfoiesc împreună cu fetița mea aceste albume și îi povestesc despre mine și familia noastră. Imaginile astea printate, vechi, la rezoluție mică, valorează pentru mine mai mult decât zece hard diskuri cu fotografii.

        Nu vă lăsați fotografiile doar pe suporturi digitale pentru că până la urmă, vor cădea pradă uitării. 

        Printați-le! Faceți colaje, faceți albume, înrămați-le! Puneți-le pe pereți și pe frigider! Faceți felicitări de sărbători! 

        Vă garantez că veți zâmbi prinvindu-le, sau poate vă veți emoționa. Iar dacă într-o bună zi veți avea copii, vă vor mulțumi și ei.

        XO,

        Alexandra